جمعه 19 ارديبهشت 1404
تاریخ : پنجشنبه 17 فروردين 1402
کد 489

برگزاری جلسه آموزشی بازرسی از نانوایی ها به دهیاران

با حضور دهقان فرماندار شهرستان شبستر، بخشداران، مدیرجهاد کشاورزی، رئیس تعزیرات حکومتی، بازرس اداره صمت و دهیاران شهرستان روز چهار شنبه ۱۶ فروردین جلسه آموزشی بازرسی از نانوایی ها برای دهیاران برگزار گردید.
در این جلسه نحوه نظارت و بازرسی از نانوایی ها توسط کارشناس بازرسی اداره صمت و نحوه تکمیل فرم بازرسی و نحوه تذکر به متخلفین به دهیاران آموزش داده شد.

فرماندار شبستر در این جلسه گفت؛ دهیاران به عنوان نفر اول اجرائی روستا برای شناسایی کالاهای اساسی روستا توجه داشته باشند و هرگونه کمبود را به بخشداران گزارش کنند.

وی همچنین تاکید کرد باید با احتکار کنندگان کالا برخورد کرد و دهیاران هرگونه احتکار کالارا به دستگاه های مربوطه گزارش کنند.

فرماندار شبستر با اشاره به کمبود آب شهرستان  و تخریب قنات ها توسط سود جویان تاکید کرد دهیاران برای احیا و فعال کردن قنات ها تلاش کنند.


 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 17 فروردين 1402
  • توسط کاربر روابط عمومی شبستر